www.bestoffriesland.nl

3-daags Vriendinnenweekend in Friesland - Altijd al eens willen Slapen in een Wijnvat?

Dit Vriendinnenweekend is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2 Overnachtingen in een Wijnvat Groot met zitkamer
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 2x een 3-gangenmenu
  • Fles wijn in het Wijnvat
  • 2 Vouchers voor het Fries Schaats Museum en Jopie Huisman Museum

Prijs:

Prijs: € 219,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Deze prijs is exclusief:

  • Toeristenbelasting
  • 1-persoonskamertoeslag

De prijs van dit Vriendinnenweekend arrangement is geldig van 27 maart tot en met 17 oktober 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten van prachtig Stavoren

Slapen in een wijnvat? Dat kan bij dit bijzonder fraai gelegen hotel aan de oude haven in het gezellige Friese Stavoren. Ga er heerlijk met vriendinnen erop uit met dit heerlijke Vriendinnenweekend in Friesland.

Slapen in de sfeer van vroeger, het comfort van nu!

Aan de oude haven van Stavoren vindt u deze bijzondere accommodatie. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het Vrouwtje van Stavoren, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u hier terug.

De kamers

Naast de "gewone" kamers beschikt het Hotel over 4 "bijzondere ongewone" hotelkamers. 4 Originele Zwitserse wijnvaten van 14.500 liter elk, zijn omgebouwd tot geriefelijke, uiterst sfeervolle hotelkamers. Elk "hotelvat" is voorzien van een zitkamertje met kleuren televisie, radio en douche en toilet.

In het Wijnvat Groot Zitkamer zit een 2-persoonsbed, een badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche en toilet, toiletartikelen, haardroger, Smart TV, wifi, zitkamer, bureau, comfortabele zitbank, flesje rode wijn, zitgelegenheid buiten voor de wijnvaten.

LA times Los Angeles heeft dit hotel uitgeroepen tot 20 meeste bizarre en ongewone bestemmingen (plekken) ter WERELD.

Het restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Aan de oude haven van Stavoren vindt u een prachtig Hotel-Restaurant-Serre. Met een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van dit Hotel-Restaurant-Serre, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en voorzien van douche met ligbad, toilet en kleuren-tv.

Restaurant

Het restaurant biedt u een veelheid aan gevarieerde gerechten. Naast de traditionele gerechten bieden wij u, hoe kan het ook anders, een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Omgeving

Stavoren was weleer de oudste, grootste en rijkste stad van Friesland. Dat was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan de toenmalige Zuiderzee. De overzeese handel maakte Stavoren tot een machtige koopstad. Thans is het monumentale stadje aan het IJsselmeer een toeristische trekpleister van allure voor iedereen die op of bij het water wil recreëren.

Maar Stavoren biedt meer! Naast de vele stranden, de oude haven en de nieuwe jachthavens vindt u op korte afstand de eeuwen oude Gaasterlandse bossen, welke een schijnbare tegenstelling vormen met de eindeloze vlakte van het IJsselmeer.